HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIE

De start/ RC Engine 1:8

De oorsprong van het bedrijf is terug te vinden in de naam. JHP Motorparts is gestart met de ontwikkeling en productie van high-tech verbrandings motoren voor de serieuze, wedstrijd modelbouw. Het gehele proces van ontwerp, ontwikkeling en productie van race car verbrandingsmotoren voor schaal 1:8.

Onze specialisatie in verspanende bewerkingen in combinatie met vakmanschap en een modern machinepark, maakt ons een toeleverancier voor (fijn)mechanische componenten. Wij organiseren de productie voor u.

Specialisatie

We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige verspaning van materialen als RVS, aluminium en titanium. De beschikking over een gevarieerd machinepark (2- tot 4-assig) van bewerkingscentra vormt de basis van kostenbewust produceren. Jarenlange ervaring levert uitstekend vakmanschap op.

Engineering

De meeste toegevoegde waarde voor onze klanten bereiken we op het gebied van ontwerpverbetering. Deze value engineering richt zich op verbeteringen aangaande productie en maakbaarheid. Vanuit onze expertise en ervaring als "verspaner met ingenieurstitel" voeren we regelmatig verbeteringen in het ontwerp en/of de manier van produceren door. Op deze wijze verkrijgt het product zowel een betere arbeidsprestatie alsmede een efficiëntere manier van produceren. Deze value engineering levert winst op qua standtijd, performance en productiekosten.

Value engineering opdrachten voeren wij regelmatig uit in de marktsegmenten revalidatie, medisch en procesindustrie, waarbij we ingeschakeld worden door ingenieursbureaus, industrieel designbureaus en machinebouwers met een eigen product.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van "value engineering" en "engineering for production" voor  uw bedrijf of uw product neem dan contact met ons op.